Leiligheten

Leiligheten ligger inntil stranden og strandpromenaden sentralt i Puerto Alcudia, ca 350 meter fra Sunwing-hotellet. Leiligheten ligger i tredje etasje og har nydelig utsikt over stranden og sjøen. Langs strandpromenaden finnes mange hygglig spisesteder hvor man kan nyte et deilig måltid eller et glass sangria…

Innhold

Leiligheten er ca 78 m2 inneholder 3 soverom, 2 bad, stue og kjøkken. I tillegg er det en overbygd terrasse med bord og stoler, samt en egen stor takterrasse på 75 m2 med grill, solsenger og hagemøbler.

Det er aircondition i alle soverommene og i stuen. På kjøkkenet finnes kaffetrakter, vannkoker, stekeovn, kjøleskap med en liten fryser. I tillegg er det bestikk, dekketøy og annet nødvendig kjøkkenutstyr. Leiligheten har også vaskemaskin.

To av soverommene har dobbeltsenger, mens ett soverom har køyeseng.

Leiligheten er videre utstyrt med internettaksess, og det er TV med parabol og Bluray-spiller.

Leiligheten har også egen garasjeplass i kjelleren som kan disponeres etter nærmere avtale.

Bilder av leiligheten og område rundt leiligheten finnes her:
http://www.casamallorca.no/bilder/

Sameiet/bygningen

Bygningen inneholder til sammen 9 leiligheter. Sameiet har egne ordensregler som alle brukere av leiligheten er forpliktet å forholde seg til. Disse er oppslått ved inngangspartiet. De kan også leses her:

Husordensregler

I tillegg til sameiets ordensregler, er det egne husordensregler for leiligheten. Som leietaker er man forpliktet til å følge disse.

Sameiets ordensregler finner her:
http://www.casamallorca.no/sameiets-husordensregler/

Leilighetens husordensregler finnes her:
http://www.casamallorca.no/husordensrelger/ (kommer senere)